SILMO Paris 2018, zoveel meer dan alleen een beurs

De aankomende editie van de internationale optiekbeurs SILMO Paris vindt plaats van 28 september t/m 1 oktober 2018 in Parijs. Naast een compleet aanbod van exposanten, organiseert de SILMO Paris gedurende het hele jaar een ecosysteem met diensten voor alle optiekprofessionals. Dit systeem is van grote toegevoegde waarde, omdat deze inspeelt op de behoeften van professionals werkzaam in de optiekbranche.

Speciaal wetenschappelijk congres

Ter gelegenheid van de 9de editie van de SILMO Academy wordt het programma en de inhoud van het wetenschappelijk congres aangepast. De doelstellingen blijven hetzelfde: gerenommeerde specialisten bijeenbrengen voor het delen van de laatste kennis en wetenschappelijke ontwikkelingen in de optiekbranche. Alle opticiens en geïnteresseerde professionals kunnen hier terecht voor informatie over de meest recente onderzoeken en het verbreden van hun medische kennis. ‘Ontwikkeling van de visuele functie, van kind tot volwassene’ is het thema van dit congres dat plaatsvindt op zondag 30 september 2018.

Voor de derde achtereenvolgende keer kent de SILMO ACADEMY een beurs ten bedrage van 10.000 euro toe aan een wetenschappelijk onderzoeksproject in de optiekbranche, bestemd voor een wetenschapper of onderzoeksteam. Kandidaten kunnen zich voor 2 juli a.s. bij de beursorganisatie melden via de website.

Nieuw record Nederlandse deelname!

Drecorde inschrijvingen voor de SILMO Paris 2018 zijn in volle gang. De jaarlijks groeiende Nederlandse vertegenwoordiging op de SILMO Paris laat ook dit jaar van zich spreken en de recordoppervlakte van vorig jaar is inmiddels reeds overtroffen. Momenteel staan de volgende 23 Nederlandse exposanten ingeschreven: Alexanian, Asia Dragon Europe, Battatura, Bbig, Bloomdale Eyewear, Bobo’s Eyewear/Jos Baijens, C-Zone, Dick Moby, Eyefunc Europe, Frame Holland, Garrett Leight Europe, Glasklar International, Hans Verhagen (Croon), Johny Loco Eyewear, More Eyewear, Norwegian Eyewear, Pajuk Optiek, Penn & Ink, Roger Eye Design, Sfered Intelligence, Suzy Glam, Talba Nederland, Tuneamp. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich online inschrijven.

SILMO biedt meer

Naast de SILMO Acadamy biedt Silmo meer:

 • Interactie met SILMO [email protected]
  Deze applicatie faciliteert ontmoetingen, connecties, uitwisselingen, ontdekkingen en verveelvoudigt zakelijke kansen
 • Stralen dankzij de SILMO D’OR
  Een iconische prijs waar men ieder jaar naar uitkijkt, ter beloning van talent en knowhow in de complete optieksector
 • Anticiperen met SILMO NEXT
  Dit nieuwe onderdeel in 2018 presenteert alle oplossingen die verband houden met prospectie, innovatie en trends. Dankzij deze ‘denktank’ kunnen bezoekers en exposanten anticiperen op veranderingen en anticiperen op de toekomst van de optieksector.
 • Beleven met SILMO LIVE
  De organisatie van vele faciliterende diensten en feestelijke evenementen maken van de vakbeurs een uniek trefpunt voor alle exposanten en bezoekers.
 • Markten ontwikkelen dankzij SILMO FAMILY
  Om te kunnen inspelen op alle marktspecifieke kenmerken, organiseert de SILMO strategische extensies met een wereldwijd netwerk van vakbeurzen: SILMO Istanbul, SILMO Bangkok en SILMO Sydney.

Meer informatie

www.silmoparis.com

 

Tags: