Op maandag 11 oktober organiseert ANVC een online congres voor contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en studenten. Na een jaar afwezigheid gaan ze nu met volle kracht vooruit met een bomvol en uniek programma!

‘Back to Base’ is dit jaar het thema, want om straks met volle kracht vooruit te kunnen, gaan ze graag samen met u eerst even terug, terug naar de basis, de kromming, naar de essentie van het vak. Met nationale en internationale gasten wordt er gepraat over het belang van het vakkundig aanpassen van contactlenzen én natuurlijk over de laatste trends. Er wordt vooruit geblikt naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen waar ook u de komende tijd ongetwijfeld mee te maken zult krijgen.

Live vanuit de ANVC studio in het Optiekcentrum in Houten, ontvangen presentatrice Dionne Stax en tafelheer/co-host Eef van der Worp vele nationale en internationale experts. Topsprekers vanuit de hele wereld nemen plaats en gaan het gesprek aan met Dionne én met de gasten. Naast het studioprogramma is er ook een prachtige 3D virtuele beursvloer waar u in uw eigen tempo kunt ronddwalen, stands kunt bezoeken en kunt netwerken!