Essilor’s Retailtour naar dé winkelstad van Nederland

Amsterdam
12 oktober 2017 10:00 tot 07:00
Datum: 12 oktober 2017
Tijd: 10:00  tot  19:00
Amsterdam lijkt zo dichtbij en ‘gewoon’, toch is er veel te zien en te leren. Als optiekondernemer en retailer is het enorm belangrijk dat u goed op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit najaar organiseert Essilor in samenwerking met Kasper Klaarenbeek, exclusief voor Uneyeted-leden, een inspirerende retailtour in Amsterdam. Kasper neemt u mee naar bijzondere en nieuwe concepten en focust op de totaalbeleving ervan. Wat is er allemaal te zien en te beleven in een winkel en hoe zorgt u dat alles met elkaar klopt?

Programma

Het programma start op donderdag 12 oktober a.s. rond 10:00 uur in Amsterdam. De route- en overige informatie wordt na inschrijving tijdig aan de deelnemers toegestuurd. U bent de hele dag op tour door Amsterdam, uiteraard onderbroken door een lekkere lunch. Rond 17:30 arriveert de groep bij de diner locatie, waar bij een goede maaltijd kan worden nagepraat over alle ervaringen en plannen.

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 200,- per deelnemer exclusief BTW. Deze kunt u, mits voldoende saldo, met waardecertificaten betalen. Alle verblijfskosten zijn inbegrepen. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 september. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Schrijf u in

Reacties

Comments