Eyeline Introduceert; Ilona Bradwolff

Sinds 1 mei is Ilona Bradwolff als Professional Service Manager Nederland in dienst bij CooperVision Benelux. Een gezicht dat u vaker zal gaan zien en Eyeline stelt haar daarom graag aan u voor.

Slechts een puber van zestien jaar oud en haar eerste stap in de optiekwereld was reeds gezet. Ilona Bradwolff, positieve powervrouw met een passie voor scherp zicht, loopt al zo’n twintig jaar rond in ons wereldje. Wat toentertijd begon als een bijbaantje bij de Pearle tijdens haar HAVO opleiding, zou later uitgroeien tot een enerverende carrière binnen de optiek. Een succesverhaal dat nog in volle gang is, met haar aanstelling als Professional Service Manager bij CooperVision als meest recente hoofdstuk.

Haar werk bij de Pearle in Maarssenbroek moet goed bevallen zijn, want na het voltooien van haar HAVO-opleiding, koos Ilona voor Optiek MBO4 als vervolgstap. Ze stroomde gelijktijdig door naar particulieren als Oogwereld Turnhout in Laren en Groenhof Optometrie in Amstelveen, waar ze een deeltijd studie HBO Optometrie met excellentie programma wist af te ronden. Ze ontdekte in die jaren ook haar drijfveren binnen het vakgebied. Een liefde voor kennisoverdracht en het helpen van mensen stonden daarbij bovenaan. Ook werd het belang van zicht als zintuig naar haar idee onderbelicht en was het tijd om een bijdrage te leveren om dit meer op de kaart te zetten.

Wie Ilona’s verhaal heeft gevolgd zag haar vervolgens terugkeren bij Pearle, franchisenemer worden bij EyeWish, trainingen geven voor Johnson & Johnson en een uitstapje maken als Research Consultant na het verkopen van haar ondernemingen. Allemaal activiteiten die ze vol enthousiasme en positiviteit aanpakte. Toch was er altijd één oog op de toekomst gericht en dat bracht haar bij dit nieuwe avontuur bij CooperVision.

Bij CooperVision zal Ilona Business Development Managers en Key Accountmanagers ondersteunen in het bieden van practice support voor hun partners. Zo draagt ze bij aan de wens van CooperVision om dé partner van de contactlenspraktijk te worden. Met deze waardevolle toevoeging is het Professional Service Team, reeds bestaande uit Katherine Teblick en Floortje Fischer de Brabander, nu compleet.

We wensen Ilona veel succes in haar nieuwe functie en houden onze ogen open voor de volgende hoofdstukken in haar verhaal.

Gepubliceerd op: 11-06-2020

Reacties

Comments