Winnaar bekend van de Esprit Eyewear Campagne

Winnaar van reischeque t.w.v. € 2.000,00 bekend van de Esprit Eyewear Campagne.

 

Gedurende april en mei liep er bij geselecteerde opticiens in Nederland de Travel in Style zomercampagne van Esprit Eyewear. Hiermee kon uiteindelijk 1 consument een reischeque ter waarde van € 2.000 winnen van Thomas Cook en per deelnemende optiekzaak waren er ook 3 Esprit flightbags te verloten onder consumenten die een Esprit bril aankochten tijdens deze actieperiode.

 

De actie werd gepromoot door middel van etalagemateriaal, deelnamekaarten en een inzamelbox op de counter. Via internet waren banners te zien op verschillende goedbezochte websites. Ook was de volledige uitleg van de actie terug te vinden op de website van Esprit Eyewear (www.esprit.com/eyewear).

 

Reischeque_winnares

 

Zodra een consument een Esprit bril aankocht kon hij/zij een kaart invullen en deze in de hiervoor bestemde box deponeren. Al deze ingevulde kaarten zijn aan het einde van de actieperiode opgestuurd naar het kantoor van Charmant waar op maandag 3 juni uit alle ingezonden kaarten een winnares is getrokken. Deze winnares is een klant van Mulder Optiek uit Schagen.

Op donderdagochtend 4 juli was het zover, de uitreiking van de prijs kon plaatsvinden. De eigenaar van Mulder Optiek uit Schagen, Jan Lont, had een mooie bloemetje en een lekker kopje koffie klaarstaan en de vertegenwoordiger van Esprit in dit gebied, Erick Vreeswijk had de reischeques meegenomen. Tijdens de overhandiging van de prijs was de winnares, Jacqueline van der Veek uit Burgerbrug, er nog een beetje stil van. Wat een fantastische prijs!

 

Hierbij willen wij iedereen bedanken die zo enthousiast heeft deelgenomen aan deze Esprit actie, het was een groot succes!

 

Esprit_Lottery_Banner-NL