Gaat u ook het verschil maken?

11 en 12 maart aanstaande is het zo ver; het zevende Nederlandse Contactlens Congres met als thema “Making a difference”.

Het is tijd om dat verschil te gaan maken. Een verschil voor de alarmerende grote groep jongeren die kans lopen op ernstige zichtproblemen in hun toekomst dankzij de explosieve groei van bijziendheid. Als specialist kunt u dit helpen voorkomen. Het antwoord: myopie management. Myopie management omvat vele facetten en vraagt om diepgaande kennis, expertise en ervaring.

Zeer de moeite waard is: de presentatie van posterprijswinnares Rute J.F. Macedo de Araújo, MSc. PhD studente Optometrie bij de School of Science University of Minho, Portugal. Zij heeft onderzoek gedaan naar de prestaties van scleralenzen bij de irreguliere en gezonde cornea op de middellange termijn. Daarbij focust ze zich op gezichtsscherpte, symptomatologie en halometrie. Rute zal op het NCC tijdens de rapid fire session van de scientific track de uitkomsten van haar onderzoek met u delen.

Procornea kijkt uit naar inspirerende, leerzame en vooral verschil-makende dagen. Bezoek ze op de stand: Procornea Nederland B.V., nr. 25.

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 16-02-2018

Reacties

Comments