De voorjaarseditie van Bold 2019

Nog even en het is weer zo ver: de zesde editie van Bold. Er zijn weer veel mooie merken die meedoen. Omdat Bold altijd streeft naar verbetering van hun evenement, gaan ze vanaf deze editie een nieuw ticketsysteem introduceren. Dit maakt het nog makkelijker als bezoeker.

Naast de snelle check-in bij de ingang bieden zij de bezoekers die van ver komen de mogelijkheid direct een hotel erbij te boeken. Ontzorgen en vereenvoudigen is de gedachte. Ze kijken ernaar uit u te verwelkomen op de volgende Bold Optical Fair, 3 & 4 februari 2019, op Landgoed de Salentein in Nijkerk.

Bold Sponsor project

Ook deze editie zal Bold zich inzetten voor een goed doel: Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze doen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door iedereen op te roepen om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Wat u kunt doen? Doneer tijdens Bold en help meer wetenschappelijke onderzoek mogelijk te maken, een snellere diagnose en behandeling realiseren en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Meer informatie

www.Bold-opticalfair.nl