Het DreamLite webinar van Procornea

DreamLite Expert worden of jouw kennis updaten? Breng jouw contactlenzen kennis naar een hoger niveau met de Procornea Academy.

Het Professional Services team heeft hard gewerkt aan twee DreamLite trainingen in webinar vorm. De webinars bieden alle gemakken van de bekende DreamLite seminars en meer: vanuit de praktijk of vanuit je woonkamer; overal kun je het webinar volgen. Geen files, geen wachtlijst, wél volledig up-to-date en studiepunten verdienen.

DreamLite Basis: 2 juli om 20.00 uur

Ortho-K lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Ortho-K lenzen corrigeren tijdens het slapen gecontroleerd het centrale deel van het hoornvlies waardoor deze van kromming verandert om zo de oogfout te corrigeren. Dit maakt het dragen van een bril of contactlenzen overdag overbodig. Ultieme vrijheid en comfort voor jouw klanten!

Uniek aan DreamLite nachtlenzen is dat ze zowel in sferisch, torisch, multifocaal én torisch multifocaal beschikbaar zijn. In het DreamLite Basis webinar behandelt het Procornea Professional Services team de volgende onderwerpen:

· Lens design

· Het mechanisme achter Ortho-k

· Aanpasprocedure incl. veilige methodiek

· Follow-up

· DreamLite familie

Donderdag 2 juli om 20.00 uur is de primeur: Het allereerste DreamLite Basis webinar! Meld je hier aan voor DreamLite Basis: nl.surveymonkey.com

DreamLite Update webinar: 9 juli om 20.00 uur

Pas je al ortho-K (DreamLite) aan en wil jij jouw kennis en expertise vergroten? Dan is dit webinar ideaal voor jou. ortho-K lenzen zijn voor veel mensen hét alternatief voor een bril, vormstabiele- en zachte contactlenzen. Maar hoe zorg je als aanpasser voor maximaal comfort, veiligheid en succes bij jouw ortho-K dragers? En hoe kun je de op maat gemaakte DreamLite en DreamLite Zoom lenzen nog succesvoller aanmeten? Je leert het tijdens het DreamLite Update webinar.

Tijdens het webinar bespreken we diagnoses en casussen en krijg je de nieuwste updates mee. Door middel van praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijg je handvatten aangereikt om jouw DreamLite praktijk verder uit te breiden en je specialisatie te vergroten. Het programma:

· Lens design

· DreamLite familie

· Veiligheid

· Diagnose

· Casuïstiek

Donderdag 9 juli om 20.00 uur duiken we nog dieper in de wereld van ortho-K (DreamLite). Meld je hier aan voor DreamLite Update: nl.surveymonkey.com

Meer weten over de webinars van Procornea Academy? Kijk dan op procornea.nl/academy. Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw Procornea Accountmanager, mail naar info@procornea.nl of bel +31(0)313677677.

Gepubliceerd op: 25-06-2020

Reacties

Comments