IACLE verwelkomt Bausch + Lomb als bronzen sponsor

Bausch + Lomb heeft zijn steun aan de International Association of Contact Lens Educators hernieuwd door Bronzen sponsor te worden.

Al meer dan 150 jaar biedt deze Amerikaanse fabrikant een breed scala aan ooggezondheidsproducten, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, farmaceutica, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgieproducten.

Bausch + Lomb sluit zich aan bij een indrukwekkend lijstje van sponsors van de IACLE, namelijk de Platinum Sponsor Alcon, de Zilveren Sponsors CooperVision en Johnson & Johnson Vision, en de Donor Sponsor Euclid Systems. Al deze bedrijven ondersteunen op een wereldwijd niveau de contactlensprogramma’s van de vereniging.

IACLE is aanbieder van educatie die essentieel is in de studie naar contactlenzen. Momenteel telt de vereniging 826 actieve leden, verspreid over 70 landen. Alleen al in de eerste helft van 2017 meldden 86 nieuwe leden zich aan bij IACLE.

IACLE-leden onderwijzen op meer dan 570 academische instellingen wereldwijd en bereikten in 2016 ongeveer 20.000 studenten. IACLE introduceerde onlangs de ‘New IACLE Contact Lens Course’  (New ICLC). Dit is een cursus met dertig lessen, om zo volledig up-to-date te blijven over de ontwikkelingen in de wereld van de contactlenzen.

Dr Shehzad Naroo, de voorzitter van IACLE, verwelkomde Bausch + Lomb als bronzen sponsor: ‘We zijn blij dat Bausch + Lomb een sponsor van IACLE is geworden. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van de ondersteuning van IACLE. B + L is een belangrijke speler in de contactlensindustrie op wereldniveau. Met de steun van al onze sponsoren hopen we de missie van IACLE, om de standaard van contactlensopleiding te verhogen en het veilige gebruik van contactlenzen wereldwijd te bevorderen, voort te kunnen zetten.’

Meer informatie

www.iacle.org
www.bausch.nl

Gepubliceerd op: 29-09-2017

Reacties

Comments