Iedere lensdrager zou een tevreden lensdrager moeten zijn

Ruim 20% van de zachte contactlensdragers in Nederland dragen lenzen die niet goed passen. Dit komt neer op ruim een kwart miljoen(!) consumenten. Gevolg: geïrriteerde ogen en drop-outs. Kortom: ontevreden lensdragers.

Procornea weet raad

Hoe gaat u deze groep helpen? Een zachte lens bedekt al snel 14,2 millimeter van het oog en zo ver komen we niet met een corneatopograaf. De slimme rekentool in MyProcornea biedt het antwoord. Deze handige tool zet uw topografie om in een hoogtekaart. Speciale algoritmes geven vervolgens de sagitta van het oog weer, tot wel 15mm. MyProcornea geeft aan of de sagitta Ideaal, OK of Niet Ideaal is. Hiermee kan u eenvoudig bepalen of een standaard disposable lens geschikt is, of dat er maatwerk zoals de BYO Premium nodig is. Extra handig: u kunt uw klant deze uitkomst samen met de hoogtekaart laten zien om uw advies te onderbouwen.

Met behulp van MyProcornea kunnen onze contactlenzen, vormstabiel én zacht, met grote precisie (diameter en radius op 0,10 nauwkeurig) worden samengesteld. Optimale passing, comfort én….tevreden lensdragers.

Meer informatie

Vindt u ook dat er geen moeilijke ogen zijn? Bekijk en bestel dan de “Meer meten is meer weten” film voor uw website en winkel via myprocornea.com.

Gepubliceerd op: 31-10-2017

Reacties

Comments