Inspirerend en divers aanbod op Centrop-Sales en Hall of Frames

Tijdens de Centrop-Sales en Hall of Frames op 4 en 5 februari was er weer genoeg te zien. Van ingenieuze oogscanapparaten tot de nieuwste collecties en van getatoeëerde horlogebandjes tot de nieuwste software; het was allemaal te zien op de Centrop-Sales en Hall of Fames. Eyeline was aanwezig en vertelt.

Centrop Sales 

In het koude Nijkerk werd je warm verwelkomd bij de sfeervolle entree. Na het maken van een unieke Centropfoto werd je door nieuwsgierigheid de Centrop-Sales ingetrokken. De kleurrijke en overzichtelijke locatie zorgde voor een prettige sfeer waar de stands erg toegankelijk waren en uitnodigden om binnen te stappen. Het enthousiasme van de standhouders en de diversiteit aan aankleding van de stands zorgden voor een inspirerende (werk)sfeer waarin de opticien, maar ook zeker de journalist, zich op zijn gemak voelde. Van een landelijke studeerkamer vol boekenkasten tot een moderne strakke stand en een nabootsing van een gezellige opticien, de stands nodigden uit tot ontmoeting met de nieuwste collecties. In combinatie met een heerlijke lunch en rolschaatsende broodjes kroket was er geen reden om stil te zitten. De Centrop-Sales bleek een succes met volle stands en levendige standhouders die ervan leken te genieten om een praatje te maken met de bekende en onbekende bezoeker.

Hall of Frames

Waar de Centrop-Sales uitblonk in grootste stands met luxe, is de charme van de Hall of Frames juist de gezellige kleinere stands die zich wil onderscheiden van de rest. Zo blinkt de één uit in duurzaamheid, de ander in technische handigheidjes en de ander weer in het verhaal achter een bril. Zo droeg Lafont een duurzame boodschap uit en vertelde Norwegian Eyewear het verhaal van hun nieuwe collectie Röst, geinspireerd op het gelijknamige Noorse eiland. Er was bij Komono zelfs de mogelijkheid een horlogebandje te laten tatoeëren. Ook het type bril leek in elke stand anders. Naast de klassieke of moderne bril was er aandacht voor de wintersportbril, de kinderbril en toonde Julbo zelfs extreem buigzame kinderwintersportbrillen. Er heerste op de Hall of Frames een erg gemoedelijke sfeer waar standhouders met gasten en andere standhouders, op een vaak informele maar welgemeende manier, het gesprek aangingen.

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie.

 Meer informatie

www.centrop.nl

www.hallofframes.nl

Gepubliceerd op: 07-02-2018

Reacties

Comments