3x kans op 80% korting bij O’Max

Topcon bestaat 80 jaar en dat viert O’Max. O’Max heeft een mailing rondgestuurd met een persoonlijke wincode. Heeft u een wincode ontvangen dan kunt u direct meedoen!

De wincode kunt u 3 x ingeven tijdens de 3 aktieperiodes. Door elke aktieperiode mee te doen, maakt u dus 3 x kans op 80% korting.

Activeer uw wincode voor de aktieperiode juli/augustus tussen 10-07-2012 en 24-08-2012,
Activeer uw wincode voor de aktieperiode september/oktober tussen 01-09-2012 en 23-10-2012,
Activeer uw wincode voor de aktieperiode november/december tussen 01-11-2012 en 24-12-2012.

80% korting zonder aankoopverplichting

U hoeft niet eerst iets aan te schaffen om kans te maken op de korting. Als u wint bent u ook niet opeens verplicht tot het doen van een aankoop. Meedoen verplicht u dus tot niets. Nadat u uw code activeert kunt u aangeven op welke 2 producten u de korting het liefst zou willen. Elke aktieperiode kunt u steeds 2 keuzes aangeven uit 10 verschillende producten.

Mocht u een winnende code hebben dan mag u uiteindelijk een product kiezen uit alle 30 geselecteerde producten. De totale lijst met deze geselecteerde producten is op aanvraag beschikbaar via [email protected]

U bent echter niet verplicht om daadwerkelijk een aankoop met 80% korting te doen. Na de trekking wordt u daarom benaderd om na te gaan of u ook gebruik van deze bijzondere korting wilt maken, of dat u deze aan u voorbij laat gaan.

U ontvangt van O’Max een herinnering als de nieuwe aktieperiode van start gaat. Zodat u zich weer, vrijblijvend, kunt aanmelden voor de feestelijke kortingsprijs. De winnaar wordt steeds binnen een week na het aflopen van de aktieperiode bekend gemaakt op deze website en eventueel in de communicatie over de volgende aktieperiode.

Check uw wincode op de speciale actiesite www.80jaarinnovatie.nl