Andr?? Kanabus Trade introduceert een nieuwe 3D-Funduscamera

Kowa Optimed lanceert werelds eerste 2D/3D funduscamera . Dit is een geheel nieuw concept volgens het SSP “Simultaneous Stereoscopic Photography” waarbij in een keer een 3D opname wordt gemaakt.

Het exclusieve optische design gecombineerd met een Nikon 12Mpx SLR camera levert extreem gedetailleerde foto’s. De speciale 3D-analyse software zorgt voor hoog kwalitatieve beelden en biedt meer informatie en data dan een standaard 2D camera.

In de software zijn functies ingebouwd om ziekteverloop te volgen en inschatting te maken van de beschadiging van de oogzenuw door glaucoom met een numerieke waarde DDLS (Disk Damage Likehood Scale). Het 3D-beeld kan met een prisma-bril of een standaard 3D monitor worden bekeken.

KOWA WX-3D Nonmyd Funduscamera

In 2D mode kan deze camera worden gebruikt als een standaard 45?? funduscamera, ook is het mogelijk om een kleine pupil vanaf 3,5mm te fotograferen. Door ingebouwde 9-punts fixatie kunnen moza??ek foto’s (tot 9 stuks) worden gemaakt. De speciale software voegt deze met 1 muisklik samen tot een mooi en helder overzicht. E-mail functionaliteit vanuit het KOWA systeem is standaard.

In 3D mode is de foto-hoek 34?? (20?? x 27??) de foto wordt in een keer genomen zonder de camera te verplaatsen. De speciale 3-D Analyse software is optioneel.

Meer informatie vindt u op www.kanabus-optics.com of neem contact op via 010-234 03 28.