Helder nieuws van Holland Optical Instruments

Holland Optical Instruments heeft een aantal zeer scherpe acties voor u in het najaar! Zo ontvangt u een gratis Nidek Blocker, bij aanschaf van de nieuwste Nidek LE-1000 Express slijpautomaat.

Wanneer u voor 31 december beslist kunt u ook aanspraak maken op 28% extra investeringsaftrek! Daarnaast introduceert HOI een nieuwe manier van samenwerken met: HOI Project Management. Sinds kort maakt HOI gebruik van een specifieke projectmanager voor advies  over de optimale toepassingen en technische mogelijkheden.

Onze ervaring toont aan dat dit bijdraagt aan een succesvolle inrichting van uw refractieruimte of werkplaats. Bent u nieuwsgierig over mogelijkheden die wij voor het nieuw inrichten van uw refractie- en werkplaatsruimte kunnen bieden? Neem dan contact op met uw account manager.

Rob Wassenaar, regio Noord / West Nederland, +31 (0)6 53 70 79 72
Sjors van Baal, regio Zuid Nederland, +31 (0)6 10 33 99 12

Wilt u op de hoogte gehouden worden over meer scherpe acties en productontwikkelingen? Geef u dan nu op voor onze e-mail nieuwsbrief via www.hollandopticalinstruments.nl en ontvang een gratis aluminium PenLight.