HOYA wint Silmo d???Or 2012 met visuReal portable

Tijdens de Silmo die van 4 t/m 7 oktober 2012 plaatsvond heeft HOYA de prestigieuze Silmo d”Or Award 2012 ontvangen voor visuReal portable.  

Op basis van HOYA”s bekende video meetsysteem visuReal tower is visuReal portable ontwikkeld. Via een iPad voert de opticien nauwkeurige metingen uit, op iedere plek in de winkel. visuReal portable eenvoudig in gebruik zodat de diverse stappen van het meetproces (pupilafstand, pupilhoogte, hoornvliesafstand, inclinatiehoek en montuurdoorbuiging) snel doorlopen kunnen doorlopen.

Voor visuReal portable is een iPad met camera benodigd samen met een optics-cover met een versterkende camera die op de iPad wordt geplaatst. Met de licentie kan met 5 iPads gewerkt worden, door de hele winkel waar voldoende wifi-bereik is.

De jury van de Silmo d”Or, bestaande uit professionals uit de optische industrie, opticiens, managers van inkooporganisaties, vakjournalisten en vertegenwoordigers van branche organisaties was unaniem over het innovatieve concept van visuReal. VisuReal portable is in Nederland in november beschikbaar. Contact uw Account Manager voor meer informatie en de procedure om de licentie  te verkrijgen en te activeren. 

Meer informatie: HOYA Lens Nederland B.V. ” telefoon 0297-514222