i.Polatest training bij ZEISS

Al sinds jaar en dag staat Carl Zeiss Vision bekend om haar prisma”s. Niet alleen de fabricage van prisma”s is bij ZEISS tot “kunst” verheven maar ook het aanmeten van prisma”s kent een lange geschiedenis bij ZEISS, waar topproducten en topkwaliteit nog steeds absolute speerpunten van deze organisatie zijn.

ZEISS geeft binnenkort weer een training omtrent het aanmeten van prisma”s volgens Haase met de i.Polatest. De cursus wordt zoals altijd gegeven door Jules van Els en Volkhard Schroth en beide weten “ieders ogen te openen” als het om het aanmeten van prisma”s gaat.

De enorme mogelijkheden bij aanmeten van prisma”s en het behandeling van klachten zoals onrustig binoculair zien en asthenopische klachten, met behulp van de i.Polatest, zijn een welkome aanvulling van de dagelijkse werkzaamheden voor elke vakbekwame opticien die het beste resultaat nastreeft voor zijn of haar cli??nten.

Heeft u interesse in de i.Polatest training bij ZEISS dan kunt u zich inschrijven door HIER het inschrijfformulier te downloaden.

U kunt zich ook direct aanmelden bij Erik de Vries: tel. 0184-433 444 of mail: [email protected]