iCODiS+ passeert 500.000 declaraties

De Optitrade Retailgroep kan u met gepaste trots melden dat onlangs de 500.000e declaratie via iCODiS+ plaatsvond! Dit unieke declaratieplatform werd in 2004 speciaal voor de zelfstandig opticien ge??ntroduceerd.

iCODiS+ maakt het mogelijk realtime te declareren: binnen vijf seconden ziet u op uw computerscherm de hoogte van het bedrag dat uw klant vergoed krijgt van zijn of haar zorgverzekeraar. Het transport van declaraties richting de zorgverzekeraar ??n het betalingsverkeer worden door Optitrade verzorgd. Voor deelname aan iCODiS+ betaalt u als opticien betaalt slechts 1.75% van de goedgekeurde declaratiewaarde en indien u deelnemer wordt/bent van Optitrade daalt dit zelfs naar 1%. Bovendien kunnen opticiens die actief met iCODiS+ werken, een extra omzetstijging van minimaal tien procent per jaar behalen! 

Optitrade werkt voortdurend aan de verbetering en verdere ontwikkeling van iCODiS+. Dit heeft er onder meer toe geleid dat het systeem vanaf nu n??g gebruiksvriendelijker is. Ook hebben we iCODiS+ recentelijk gekoppeld aan Apollo (CS) en Apollo 7, de optieksoftware van B&F Optics. Dit betekent voor u dat de gehele potentie van uw winkelautomatisering wordt benut.B&F Optics zorgt voor de volledige integratie van Apollo in iCODiS+, waardoor er voortaan met letterlijk “?n druk op de knop een declaratie van een consument naar zijn zorgverzekeraar gestuurd kan worden.  

Daarnaast, en dat is eveneens belangrijk nieuws, hebben wij iCODiS+ ook voor zelfstandige audiciens in gereedheid gebracht: zij kunnen met ingang van 2 oktober gebruik gaan maken van iCODiS+ Audiologie. Hiermee is iCODiS+ het eerste volledig ge??ntegreerde declaratieplatform voor zowel optiek als audiologie. 

De voordelen van dit declaratiesysteem op een rij:

  • u beheert alle declaraties eenvoudig vanuit “?n up-to-date en modern systeem;
  • realtime declareren bij CZ, OHRA en Delta Lloyd;
  • hoogte en status van de declaraties zijn direct te zien;
  • alleen voor zelfstandige winkels;
  • permanente helpdesk.Het merendeel van uw zelfstandige collega”s maakt inmiddels met succes gebruik van ons declaratiesysteem. 

Werkt u nog niet met iCODiS+? Optitrade biedt iedereen die zich v”?r 1 december 2012 aanmeldt voor het gebruik van iCODiS+ de mogelijkheid twee maanden gratis te declareren. Bovendien betaalt u voor iCODiS+ geen instapkosten en geen jaarlijkse bijdrage!

Neem voor meer informatie contact op met de Helpdesk van Optitrade Retailgroep. T: +31 (0)30 638 51 68, E: [email protected].