Jan Taminiau en Tele2 maken statement met VR-brillen

Topontwerper Jan Taminiau presenteerde met Tele2 een virtualstatement met de boodschap: we moeten de wereld om ons heen toegankelijk houden voor elkaar.’ Aan de voorzijde van de bril zijn dan ook sprekende ogen verwerkt om ‘contact te maken met de ogen’. 

#streammetstijl

De opkomst van het VR-streamen zorgt voor een nieuwe dimensie aan onze beleving, maar kan ook voor een afgesloten gevoel overkomen. Dit inspireerde Jan Taminiau voor deze limited VR-bril die dit afgesloten gevoel wil tegengaan. Loiza Lamers, winnares van Holland’s Next Top Model 2015, noemt het een grote eer dat zij en Montell van Leijen de Jan Taminiau x Tele2 limited edition mochten showen aan het grote publiek.

Sociale invloed

Cilesta van Doorn namens Tele2: “Natuurlijk zijn we als provider blij dat we met elkaar de mogelijkheden van unlimited mobiele data omarmen, maar we vinden het ook belangrijk dat smartphones en digitale gadgets bewust worden gebruikt en dat je rekening houdt met de sociale invloed ervan. De samenwerking met Jan Taminiau sluit hier perfect bij aan.”

Bron: www.tele2.nl/steammetstijl

Tags: