Lensiz, uw eigen lens reminder app

Krijgt u ook van uw klant vaak te horen ” Ik heb geen idee hoe lang ik deze lenzen al draag”. Dan is hier voor u en voor uw klant de oplossing.

Lensiz biedt u een lens reminder app.  De app stuurt uw klant automatisch een reminder wanneer de lenzen aan vervanging toe zijn. De app is een echte toevoeging voor iedere optiekzaak. Met deze app kunt u zich via het leveren van een extra dienst onderscheiden van uw concurrenten.

Een app is bij de huidige generatie klanten niet meer weg te denken. De klant download zelf zijn favorieten app”s. App”s zijn vaak informatief of voor de ontspanning bedoeld. Wat is er leuker dan uw eigen app tussen de favorieten app”s van uw klant?

Voordelen

  • Innovatief product
  • Iedere maand als bedrijf extra in beeld bij de klant
  • Extra service voor de klant
  • Effectief advertentie middel

De app is gebruiksvriendelijk en naar persoonlijke behoefte van de klant in te stellen. Bij het in gebruik nemen van de 6de contactlens ,krijgt de lens drager bericht dat het tijd is om contact op te nemen voor de lenscontrole.

lensiz2

De app wordt geheel in uw huisstijl gemaakt. Om dit zo persoonlijk mogelijk te maken hebben wij uw bedrijfslogo nodig. U kunt de achtergrond van de app zelf kiezen. Dit kan iedere gewenste foto zijn. Of het nu van uw winkel, een contactlens of een blanco achtergrond is, u bent vrij om te kiezen.

Wanneer duidelijk is welke achtergrond foto/logo gebruikt moet worden, gaat Lensiz aan de slag en maakt uw persoonlijke app. Binnen enkele weken is de app klaar voor gebruik. De app wordt gemaakt voor iPhone&Android.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website: www.lensiz.nl