Nu beschikbaar: HOYA visuReal portable

Het wordt steeds belangrijker om de aanschaf van een nieuwe bril voor klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Video-centreersystemen vormen daarbij een ideale ondersteuning. Hiermee kunt u een nauwkeurige centreermeting uitvoeren en uw klanten van professioneel advies voorzien.

Moderne technologie is daarbij onontbeerlijk. Reden voor HOYA om op basis van het bekende visuReal meetsysteem nu visuReal portable te introduceren. Met de iPad voert u nauwkeurige metingen (pupilafstand, pupilhoogte, hoornvliesafstand, inclinatiehoek en montuurdoorbuiging) uit op iedere plek in uw winkel waar voldoende wifi-bereik is. Bovendien kunnen er eenvoudig foto- en filmopnamen gemaakt worden van de klant. visuReal portable is eenvoudig in gebruik en door de automatische updates altijd actueel.

De App is gratis te downloaden in de AppStore (HOYA visuReal). Na aanschaf van de licentie wordt de App geactiveerd en worden de behodigde optics-cover en montuurclip verstrekt. Ook kan er gekozen worden voor een full-option mogelijkheid die bestaat uit de licentie, hardware, een iPad en installatie en service via JUPE Software.

Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., tel. 0297 – 514 314.