Probeer ACUVUE?? OASYSTM for ASTIGMATISM op de Friederichs stand

Onlangs heeft Johnson & Johnson Vision Care ACUVUE?? OASYSTM for ASTIGMATISM ge??ntroduceerd. De lens is nu al een groot succes te noemen.??

Johnson & Johnson Vision Care zorgde al eerder voor vernieuwing in het segment van torische lenzen met de introductie van een unieke gepatenteerde technologie, Accelerated Stabilisation Design (ASD), die we kennen van ACUVUE?? ADVANCE” for ASTIGMATISM en 1″DAY ACUVUE?? for ASTIGMATISM.

In tegenstelling tot traditionele contactlenzen met een prismatische stabilisatie maakt ASD gebruik van de natuurlijke druk van beide oogleden, die ontstaat door het knipperen met de ogen. Zo blijven de lenzen in balans en kunnen ze bovendien stabiliseren, mochten ze inclineren.

ACUVUE?? OASYS” for ASTIGMATISM combineert de voordelen van het ASD-ontwerp, het senofilcon A-materiaal met UV-filter en de HYDRACLEAR?? Plus Technologie,” zegt John Meyler, Director Professional Affairs voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Deze lenzen bieden een uitstekende visus en passing voor astigmatische dragers. Ze zorgen de hele dag door voor een duidelijk, constant zicht en comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat er geen enkele andere torische lens is die alle voordelen heeft van ACUVUE?? OASYSTM for ASTIGMATISM.”

Wilt u deze voordelen zelf ervaren? Kom dan naar de beurs op 19 januari en probeer ACUVUE?? OASYSTM for ASTIGMATISM!

Graag tot ziens op de Friederichs stand!“”