Snelle premium lensfitting door Cassini

Ontdek Cassini op de NCC, de eerste cornea topograaf met Color LED Topography (CLT).

Cassini is de eerste topograaf met submicron nauwkeurigheid, superieure precisie, snelle en klantvriendelijke contactlens-fitting en vele andere toepassingen. Ook als het moeilijk wordt, bijvoorbeeld bij droge ogen. De vraag naar premium contact lenzen ” multifocal, toric, aspheric, en ortho-k ” neemt toe, hoewel toch vaak de standaardlenzen worden voorgeschreven. Dit kan komen omdat het aanpassen van speciale contactlenzen nog tijdsintensief kan zijn. Dankzij CLT technologie in Cassini kan de match tussen cornea en lens direct gemaakt worden en is de pati??nt verzekerd van de beste oplossing.

In samenwerking met VUmc

De gepatenteerde CLT technologie is ontwikkeld in samenwerking met VUMC en dus een 100% Nederlandse innovatie. Cassini gebruikt 672 kleuren-LEDs en vervangt daarmee de traditionele Placido ringen. Het resultaat is een nieuwe  standaard in nauwkeurigheid voor cornea topografie. Andere baanbrekende toepassingen van CLT zijn het vroegtijdig ontdekken van keratoconus, en progressie monitoring. Planning van cornea en refractieve chirurgie, en IOL chirurgie. Cassini wordt in de loop van dit jaar beschikbaar.

“Getting in Control of the Metrics” zondag 11 maart van 13:30 – 14:45.

Ontdek Cassini ook tijdens de lezing van Harry de Vries op het NCC. Daar wordt het principe van color LED topography vergeleken met de huidige ring topografen, en worden de voordelen van deze innovatieve technologie voor de moderne contact lenzen specialist duidelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Obet Pattileamonia op 06-28240135 of een afspraak maken via de website: http://www.i-optics.com/contact

Een demo bekijken of afspraak maken kan ook op de NCC 2012. U bent van harte welkom op stand 23 van i-Optics.