JFRey verwelkomt nieuwe Sales Representative

Houden van brillen en van mode, daar begint het natuurlijk mee. Sanne van de Wiel werd benaderd om bij JFRey te komen werken en sloeg deze kans niet af. Sinds september zit ze er helemaal op haar plek.

Geschiedenis

Sanne van de Wiel had altijd al een voorliefde voor mode en voor brillen. In juni  2017  behaalde ze haar diploma voor Opticien. Eerder startte ze als Technisch Oogheelkundig Assistent in het ziekenhuis in Eindhoven. Na 2 jaar bij Wesselink Opticiens in Geldrop en 4 jaar bij Van den Borne Opticiens in Blader/Hapert te hebben gewerkt, kreeg ze een geweldige kans: Sales Representive worden bij JFRey. “Dit was een droom die uitkwam, dit kon ik niet laten schieten!”, aldus Sanne van de Wiel.

JFRey

Sanne van de Wiel vertelt: “Ik werd benaderd door Steven om voor JFRey te komen werken. Dit past helemaal in mijn straatje. Ik vind het leuk om samen met de klant een collectie samen te stellen die bij hun team en winkel past. Ik bouw graag een band op met de klant, dus de functie leek erg goed te passen. Nu zit ik er helemaal op mijn plek!”

Meer informatie

www.jfrey.fr

 

 

Gepubliceerd op: 05-10-2018

Reacties

Comments