Julbo: 130 jaar van spanning en plezier

Julbo heeft doorgezet met het toevoegen van techniek aan de wereld van berg- en wintersport. De nieuwe oversized SkyDome-bril biedt een gevoel van comfort in combinatie met een groot gezichtsveld voor een unieke winterse ervaring.

Nadat Julbo zich eerder sterk heeft gemaakt voor aanpassing aan veranderende lichtomstandigheden en mistcontrole, ontwerpen zij nu met de Skydome een frameloze oversized bril om de visie van de rijder uit te breiden. Met de Snoop XS denken zij ook aan de kleintjes voor hun eerste lijnen in de sneeuw.

Reagerende fotochroom

Een lens, ongeacht het weer
De afgelopen tien jaar heeft Julbo een geavanceerd fotochroom ontwikkeld die zich onmiddellijk aanpast aan het omgevingslicht. De fotochroom pigmenten zijn geïntegreerd in het hele lichaam van de lens voor betere optische kwaliteit en een levenslange garantie.

Mistvrije brillen
Stoppen na afdaling, in de kabelbaan, tijdens het bergopwaarts freeriding of tijdens het lenteskiën, op deze momenten lijkt mist op je lens onvermijdelijk. Het Superflow-systeem van Jublo zorgt voor een krachtige en permanente ontluchting waardoor een mistige lens verleden tijd is. Deze bril kan ademen en heeft helder en nauwkeurig zicht, ongeacht de (weers)omstandigheden.

Onbegrensd zicht
De extra grote panoramische lens biedt een maximale hoek voor beter zicht. Door de frameloze constructie staan er geen obstakels meer in de weg voor jouw back-country freeride. De flexibele en vrijwel gewichtloze constructie zorgt voor totale vrijheid voor iedere wintersporter.

Rancho

Enak Gavaggio, de eerste sporter die met Julbo samenwerkt met het ontwerpen van brillen, brengt zijn passie voor skiën nu over via zijn fictionele karakter Rancho. Julbo biedt een kleurvolle vintage Family Series aan die geïnspireerd is op Rancho. De unieke kleurencombinatie, het leren label en het old-school denim gevoel zorgen voor het Rancho-gevoel. Kortom: een designmodel die rekening houdt met de wilde geest van de familie.

Meer informatie

www.julbo.com

Gepubliceerd op: 07-02-2018

Reacties

Comments