Karen Simonsen & Prego: Respectfully Yours

De beroemde Deense modeontwerper Karen Simonsen heeft haar succesvolle samenwerking met Prego voortgezet. Opnieuw heeft zij een ongelooflijk stijlvolle zonnebrillencollectie ontworpen. Inmiddels heeft zij haar naam gevestigd in de Deense modewereld.

Door en voor de modebewuste vrouw

Met deze derde zonnebrillencollectie, toont Karen Simonsen oog voor detail en mode. Ze wil de moderne vrouw niet alleen aankleden, maar ze wil haar ook voorzien van een mooie, fashionable zonnebril.

De collectie heeft maar liefst 26 verschillende modellen en kleurencombinaties, met als thema  “Respectfully Yours”.  Ontworpen door een modebewuste dame, voor modebewuste dames.

Grensverleggende ontwerpen zijn het resultaat van intensief onderzoek naar culturen, vrouwelijke waarden, technologieën, kunst en – natuurlijk – de natuur.

Modellen

De collectie bevat modellen in verschillende vormen: panto, cat-eye, vrouwelijke pilotenmodel en de klassieke clubmaster.

Alle monturen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zowel van metaal als acetaat.

Ook zijn er combinaties van metaal met acetaat. Bovendien zijn de brillen voorzien van gradiënt of spiegellenzen. Dit zorgt voor een wereldwijze en coole look.

De lenzen zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede bescherming tegen de schadelijke

UV-straling.

Meer informatie

Bobo’s Eyewear

T:  +31 (0)73-6901777

Prego : www.pregoeyewear.dk/shop.asp

 

Gepubliceerd op: 07-06-2017

Reacties

Comments