Kijk met Procornea verder tijdens de Centrop-Sales

Bij Procornea nemen ze verder kijken heel letterlijk: wij willen dat elke consument verder kan (blijven) kijken, nu en in de toekomst.

Met de wetenschap dat myopie binnenkort de nummer 1 reden van blindheid is, is deze missie dringender dan ooit. Myopie is overal om ons heen: uit recent onderzoek van het Erasmus MC blijkt dat al een kwart van de onderzochte 13-jarigen bijziend is. Deze cijfers blijven groeien. 50% van de twintigers in Europa is myoop. In Azië gaat het om ruim 80%. De voorspelling is dat in 2050 de helft van de totale wereldbevolking bijziend zal zijn. Vooral kinderen met progressieve myopie lopen een groot risico om op latere leeftijd slechtziend of zelfs blind te worden door de gevolgen van hoge bijziendheid.

Het antwoord?: Myopie management. Kijk verder met Procornea en word Myopie Management Expert. U kunt hiermee een belangrijke rol spelen in het tackelen van het groeiende myopieprobleem, zich onderscheiden van de prijsvechters en de komende generatie klanten aan u binden. Als Expert profiteert u van een exclusief aanbod:

  • Een uniek assortiment met drie contactlenzen voor myopie-controle:
    MiSight® 1 day, DreamLite MC en BYO Premium MC. Een primeur in de Benelux.
  • Handige hulpmiddelen voor uw myopie-strategiebepaling in de praktijk.
  • Een eigen myopie management coach.
  • Opleiding & training voor het gehele team.
  • Gratis gebruik van de ‘Kijk Verder’ promotiematerialen.
  • Persoonlijke begeleiding bij het succesvol neerzetten van uw myopie management praktijk.

Wilt u weten hoe u een Myopie Management Expert kunt worden? Kom dan 9 en 10 september aanstaande naar de stand van Procornea op de Centrop Sales beurs. Of ga naar www.ikkijkverder

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 27-08-2018

Reacties

Comments