Lancering ultra-wide field funduscamera Zeiss tijdens NCC

Zeiss lanceert tijdens het NCC op 11 en 12 maart 2018 een innovatie op het gebied van apparatuur. De Zeiss Clarus 500, een high-definition (HD) ultra-widefield fundus imaging-systeem, wat u in staat stelt een aanzienlijk groter gebied van de fundus vast te leggen in een hogere kwaliteit en resolutie dan traditionele funduscamera’s.

Vroege indicaties van pathologie kunnen vaak moeilijk te zien zijn door fundus-beeldvorming met lage resolutie. Zeiss Clarus 500 legt het beeld met een hoge resolutie vast tot 7 μm, waardoor overal op een afbeelding ingezoomd kan worden zonder kwaliteit te verliezen.

Zeiss nodigt u uit op de stand voor een demonstratie van de Clarus 500!

Volledige UV-bescherming in alle Zeiss brillenglazen

UV-straling is een van de meest schadelijke uitdagingen voor de gezondheid van uw ogen op lange termijn. UV-straling is er altijd. Het hele jaar door, de hele dag door, in de zomer en winter, in zonnige en zelfs bewolkte omstandigheden. Hoewel UV-straling onzichtbaar is, kan langdurige blootstelling ernstige schade aan het oog en het omliggende weefsel veroorzaken.

Vanaf 1 april 2018 is het gehele Zeiss kunststof glasportfolio uitgerust met UV-bescherming tot 400nm.

Zeiss verwelkomt u graag op hun stand op zondag 11 maart en/of maandag 12 maart. Kom als een van de eerste de innovatieve funduscamera testen tijdens het NCC en leer meer over ZEISS UVProtect!

Meer informatie

www.zeiss.nl

Gepubliceerd op: 02-03-2018

Reacties

Comments