Landelijk Optometristenonderzoek van start!

Samen met alle Nederlandse optometristen wil de OVN via het Landelijk Optometristenonderzoek zichtbaar maken wat optometristen te bieden hebben. Ook levert het onderzoek de beroepsgroep handvatten op om de kwaliteit van de optometrie op een hoog peil te houden. Draag je optometrie een warm hart toe? Doe dan mee, attendeer optometristen op het onderzoek en maak kans op een iPad!

Geen optometrist? Ook voor jou is er wat bij te winnen!

Door  het Landelijk Optometristenonderzoek onder de aandacht te brengen van optometristen in jouw omgeving, maak jij kans op een iPad! Op de OVN-website is te lezen hoe dit in z’n werk gaat en is promotiemateriaal beschikbaar.

Meedoen

De resultaten van het onderzoek zijn niet alleen van belang voor de beroepsgroep als geheel, maar ook voor de optometrist persoonlijk. Met de uitkomsten kan de optometrist het eigen werk en de eigen werkwijze vergelijken met die van andere optometristen. Bovendien maakt elke deelnemer kans op het winnen van een iPad.

Het onderzoek is bedoeld voor iedereen met een in Nederland geldig diploma optometrist: optometristen die geen uitnodiging ontvangen hebben, zijn dan ook van harte welkom om mee te doen en kunnen zich hier aanmelden. De OVN roept ook niet-praktiserend optometristen op om mee te doen. Dat levert namelijk ook belangrijke informatie op over de beroepsgroep.

Meer informatie?

www.optometrie.nl

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments