Leesbrillenmerk Frank and Lucie onthult geheim

Het leesbrillenmerk Frank and Lucie hield ons lang in spanning. Er was groot nieuws, maar wat..? Dat werd nog even geheim gehouden. Er werden al enkele hints gedropt, maar het bleef nog vaag wat het merk aan te kondigen had. Eindelijk is het zo ver en mag het grote geheim mag onthuld worden! Frank and Lucie presenteert een heel bijzondere nieuwe leesbrillenlijn: Black Eyedition.

Frank and Lucie kennen we natuurlijk van de charmante en stijlvolle kant-en-klare leesbrillen van hoge kwaliteit. Ieder montuur is gemaakt van acetaat en de glazen bevatten blauwlichtfilter. De basiscollectie is unisex met tijdloze modellen voor hem en haar. Onlangs werd de Eyeglobe toegevoegd aan het assortiment. Een trendy en ronde leesbril voor vrouwen. Nu komt het merk ook met een leesbrillenlijn speciaal voor mannen, genaamd ‘Black Eyedition’.

Black Eyedition

De Black Eyedition is een leesbrillenlijn, speciaal voor de hedendaagse, charmante en stijlvolle man. Zoals de naam doet vermoeden, bestaat de collectie uit zwarte leesbrillen. Net als al hun leesbrillen zijn ook de nieuwste items gemaakt van het beste acetaat en bevatten ze blauwfilter glazen. Ideaal voor uw klant die steeds meer op een beeldscherm kijkt.

Collectie Black Eyedition 2018

De collectie bestaat uit twee modellen in drie verschillende zwarte tinten. Het eerste model van de Black Eyedition is de ‘Eyeball’. Een bekend model, maar nu met vernieuwende kleuren: Blackdust, Cloud en YinYang.

 

Het tweede model van de Black Eyedition heeft de originele naam ‘Eyespy’. Dit is een lookover en matcht uitstekend bij klassieke en stijlvolle mannen. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren Black, Blackdust en YinYang.

 

Daarnaast is nu ook voor het eerst een hardcase toegevoegd aan het assortiment van Frank and Lucie. Een lederen, opvouwbaar doosje. Lekker speels!

Meer informatie

info@thereadingcompany.nl
www.thereadingcompany.nl
www.frankandlucie.nl

Gepubliceerd op: 20-09-2018

Reacties

Comments