VIP-dag voor Bausch + Lomb Ultra lenzen

Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van beeldschermen? Zit je op kantoor niet achter je computer of laptop, dan communiceer je wel via je smartphone en tablet. Maar ook privé zijn beeldschermen niet meer weg te denken. Dagelijks kijken we vele uren naar een beeldscherm waardoor we onze ogen meer en meer gebruiken. En op een andere manier. Dat blijft helaas niet zonder gevolgen. Het aantal klachten over droge en vermoeide ogen neemt schrikbarend toe. In samenwerking met Bausch + Lomb organiseert Optilook in Gemert zaterdag 26 januari een VIP dag om u kennis te laten maken met de Ultra® lenzen.

Veel mensen doen zodra ze na een drukke werkdag thuiskomen, direct hun lenzen uit. Logisch, want als je intensief met beeldschermen werkt, ga je vanzelf minder met je ogen knipperen. Je lenzen drogen daardoor sneller uit waardoor je wazig kunt gaan zien en je ogen onprettig en moe aanvoelen. Op langere termijn kun je zelfs zichtproblemen ontwikkelen.
Dat hoeft echter allemaal niet te gebeuren. Er zijn nu contactlenzen speciaal ontwikkeld voor het digitale tijdperk. Na een lange dag werken en intensief beeldschermgebruik, zitten ze nog steeds comfortabel en zorgen voor optimaal kijkcomfort. Lenzen die je ’s avonds gewoon kunt blijven dragen, omdat ze na 16 uur nog altijd 95% vocht bevatten. Lenzen die voldoen aan de hoogste eisen die je als zakelijke gebruiker op het gebied van comfort stelt. Lenzen die zorg dragen voor gezonde ogen. “Ik heb heel wat professionals als klant, die elke dag intensief met beeldschermen werken. De moderne Ultra® contactlenzen maken het kijken naar beeldschermen niet alleen comfortabeler, maar zorgen er ook voor dat je ze langer kunt blijven dragen zonder last te krijgen van droge ogen. Hierin zijn de Ultra® contactlenzen uniek en daarmee een must voor iedere professional die contactlenzen draagt”, aldus Edward Leenders van Optilook Optiek in Gemert.

Iets voor jou?

Kom dan naar de VIP dag op 26 januari 2019. In samenwerking met Bausch + Lomb organiseert Optilook een VIP dag. Je maakt die dag vrijblijvend kennis met de Ultra® lenzen en kunt direct laten testen of ze voor jou geschikt zijn. De professionals van Bausch + Lomb ontwikkelden de lens speciaal voor professionals die dagelijks intensief met beeldschermen werken en 24/7 op hun ogen moeten kunnen vertrouwen. De lenzen zijn voorzien van de zogenaamde MoistureSeal® technologie die ervoor zorgt dat ze heel lang vocht vasthouden. Ze zijn voor alle soorten correcties beschikbaar, ook in een multifocale uitvoering.

Meer informatie

www.optilook.nl

Gepubliceerd op: 09-01-2019

Reacties

Comments