Marchon en LIU JO kondigen verlengde samenwerking aan!

Marchon, een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten en distributeurs en LIU JO SpA, een van de meest dynamische merken in het Italiaanse en internationale modepanorama, kondigden vol trots aan dat hun wereldwijde licentieovereenkomst langdurig verlengd is. De samenwerking startte in 2014 en daar komen nu dus meerdere jaren bij.

Deze overeenkomst heeft betrekking op het exclusieve ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de distributie van LIU JO collecties.

“We zijn ongelooflijk trots om onze langdurige en succesvolle samenwerking met LIU JO voort te zetten”, aldus Nicola Zotta, President van Marchon Eyewear, Inc.. “We zijn ervan overtuigd dat we innovatieve ontwerpen en producten zullen blijven maken die het LIU JO merk verder zal ontwikkelen.”

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Marchon Eyewear uit te breiden en geloven in de kracht van langdurig partnerschap en de kwaliteit van het product dat we samen creëren,” zei Marco Marchi, beheerder van Liu Jo. “We willen de internationale groei van LIU JO in oogmode voortzetten met onze gewaardeerde zakenpartner. ”

Meer informatie

www.liujo.com

www.marchon.com

Gepubliceerd op: 28-02-2020

Reacties

Comments