mark’ennovy Webinars; dit wilt u niet missen

Sinds enkele maanden zijn we als wereld een nieuw tijdperk ingestapt: de gouden eeuw van de webinars.

De online lezingen verschijnen momenteel in alle soorten en maten. Een stralend voorbeeld van een geslaagde webinar uitvoering vinden we terug bij mark’ennovy. Via hun Youtube-kanaal delen ze eens in de twee tot drie weken een webinar met hun volgers, waarbij diverse onderwerpen aan bod komen.

Afgelopen editie van de mark’ennovy webinar ging over Next Generation in Multifocale Contactlenzen en kunt u hieronder terugkijken.

Coming soon: Do you want to be a millionaire?

In aankomende editie van de mark’ennovy webinar, Do you want to be a millionaire, zal het onderwerp van dropouts aangesneden worden. We vroegen Mariëlle van Goor, Group Professional Affairs Director bij het Belgische bedrijf, om alvast een tipje van de sluier op te lichten.

“Naar aanleiding van het artikel Dropping the dropout rate van Eef van der Worp, besloten we in dit onderwerp te duiken. In het artikel werd gesteld dat het gemiddelde dropout percentage van praktijken al jaren rond de 26 procent ligt, terwijl de toestroom van nieuwe klanten ongeveer 25% bedraagt. Elk jaar verliezen veel opticien dus ongeveer één procent aan klanten. Daar wilden we zeker aandacht aan besteden én helpen bij de pogingen om dit om te draaien naar een jaarlijkse groei. Vandaar de titel: Do you want to be a millionaire?”

Dropouts – Do you want to be a millionaire verschijnt komende week op het Youtube kanaal van mark’ennovy. Wilt u geen webinars missen? Abonneer u dan op het kanaal en krijg een notificatie zodra mark’ennovy een nieuwe video online zet.

Gepubliceerd op: 25-06-2020

Reacties

Comments