Meld je aan voor het live webinar van Procornea: Vormstabiel

Met veel belangstelling is gekeken naar het Topografie webinar van Fabian, en ook Ron & Eef hebben live veel deelnemers kunnen adviseren hoe om te gaan met COVID-19 en de contactlenspraktijk.

Het Professional Services team blijft kennis delen en organiseert een training over de vormstabiele contactlens. Graag nodigt Procornea u uit voor het eerstvolgende live webinar op donderdag 4 juni van 20.00 – 21.30 uur.

Waarom vormstabiel?

De evolutie van de vormstabiele contactlenzen heeft de contactlensspecialist steeds meer mogelijkheden geboden in de toepasbaarheid van de lens. In vogelvlucht leert u over het verleden, heden en de toekomst van de vormstabiele contactlens. Ondanks de moderne technieken zien we nog steeds drop-outs. Door middel van praktijkcasussen en het combineren van inzichten krijgt u handvatten aangereikt om uw vormstabiele praktijk nieuw leven in te blazen of nog meer op te laten bloeien.

Programma

Optometrist Arno Engelen bespreekt in het webinar de volgende onderwerpen:

· Type designs (conventioneel en modern)

· Toepasbaarheid

· Wanneer en waarom torisch

· Tips voor het aanpassen

· Troubleshooting middels casuïstiek

· De toekomst van vormstabiel

Daarnaast is er ruimte voor vragen. U kunt zich  aanmelden en uw kennis opfrissen! Zien we u ook bij het webinar op donderdag 4 juni om 20.00 uur?

U kunt zich hier aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/webinarvormstabiel0406

Er zijn geen studiepunten te verdienen met het webinar, maar uw kennis wordt wel naar een hoger niveau getild! Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met jouw Accountmanager, mail naar info@procornea.nl of bel +31(0) 313 677 677.

Gepubliceerd op: 28-05-2020

Reacties

Comments