Moncler Lunettes collectie

De nieuwe lees- en zonnebrillen van Moncler Lunettes zijn ontworpen voor een levensstijl buitenshuis, maar zijn net zo perfect in een stedelijke omgeving. De nieuwe stijlen weerspiegelen de kosmopolitische geest van het merk en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, technologisch onderzoek en esthetische functionaliteit.

De collectie blijft trouw aan de onderscheidende 3 clusters uit de vorige collecties, die richtlijnen geven voor de ontwikkeling van de verschillende segmenten. Ten eerste Sport, met veelzijdige monturen die zijn ontworpen voor zowel berg- als stadskleding; ten tweede, Duvet, een iconisch brillensegment dat alle stijlen met ‘puffy’ effect omvat, vervaardigd met de exclusieve thermovormtechniek die hun structuur extreem licht maakt, evenals glazen met platte oppervlakken. Tijdloos is het derde cluster, dat klassieke en retro-geïnspireerde vormen omvat, iconische monturen die verder gaan dan modetrends en de ware essentie van het merk weerspiegelen.

Elke stijl is uniek gemaakt door onderscheidende details, zoals afgeronde of rubberen uiteinden voor extra grip en comfort, het Tricolor metalen logo, dat een kenmerkend element is van de verschillende clusters, neuspads met merknaam en logomania-prints.

Gepubliceerd op: 13-08-2020

Reacties

Comments