Mondottica International en Scotch & Soda kondigen met trots een licentieovereenkomst aan

Mondottica International en Scotch & Soda kondigen met trots de ondertekening van een licentieovereenkomst aan. Dit is voor het ontwerp, de productie en de distributie van de Scotch & Soda zonnebrillencollecties.

Scotch & Soda is opgericht in 1985 en is een door de wereld geïnspireerd, Amsterdams samengesteld merk, aangedreven door een team van nieuwsgierige schattenjagers. Elk seizoen beginnen de collecties van het merk met hetzelfde intrigerende verhaal, resulterend in een web van mooie ideeën – klaar om te delen en te dragen. De ‘Wereld’ Scotch & Soda stroomt in hun kleding, er is altijd een verhaal waarin je wordt opgenomen, waardoor het verhaal ademt en hun publiek verliefd wordt op hun creaties. Geïnspireerd door deze benadering van mode, zullen de brillenassortimenten volgen, perfect in lijn met de collecties die zijn ontwikkeld in de designstudio aan de grachtzijde. Ze hebben een lijn voor mannen (Scotch), vrouwen (Maison), jongens (Shrunk) en meisjes (R’Belle). Ook hebben ze een denimcollectie, Amsterdam Blauw.

Oprichter en CEO van Mondottica, Michael Jardine, geeft commentaar op de nieuwe licentieovereenkomst, hij zei: “We zijn verheugd dat we de kans hebben gekregen om met zo’n onderscheidend modemerk samen te werken. Scotch & Soda heeft een eclectische en weloverwogen benadering van ontwerpen die nauw aansluit bij onze manier om unieke brillencollecties te ontwikkelen “.

Scotch & Soda’s Creative Director, Marlou van Engelen, over de nieuwe samenwerking: “We waren blij dat we in staat waren om een ​​partner te vinden die net zo toegewijd is aan materiaalonderzoek, aangepaste kleuren en verrassende details zoals wij. Na een sneak peek van onze eerste ontwerpen, weet ik dat ze een geweldige aanvulling en contrast zullen zijn voor onze looks.” Deze overeenkomst zal lopen tot en met 2024. Het eerste assortiment Scotch & Soda zonnebrillen van Mondottica is vanaf lente-zomer 2020 verkrijgbaar en wordt wereldwijd gedistribueerd door opticiens. De zonnebrillencollectie zal ook beschikbaar zijn via het eigen retailnetwerk van Scotch & Soda en geselecteerde wereldwijde dealers.

Gepubliceerd op: 12-02-2019

Reacties

Comments