AD LIB eyewear: geniet van nieuwe vrijheid en flexibiliteit

Uitbundig, spontaan, vrij: dat is typisch ad lib eyewear – een coole collectie van trendy, hoogwaardige monturen voor jonge mannen en vrouwen. De collectie is een samensmelting van Japanse techniek en Westers design, met invloeden uit de popcultuur, sport en technologie. Deze lichtgewicht monturen zorgen voor een ontspannen en vrij leven.

Deze ad lib-collectie presenteert 6 geweldige nieuwe modellen. De ontwerprichting is sterk eigentijds, met tevens subtiele, vintage-geïnspireerde accenten op sommige modellen. De ad lib boodschap van “energie en vrijheid” komt tot uiting in de eenvoudige en lichte titanium lijnen met levendige kleurcontrasten en dynamische details. Het vrije ad lib gevoel wordt onderstreept door een ultramodern bèta-titaniumscharnier op geselecteerde modellen, waardoor deze superflexibel en comfortabel zijn. Ongebonden en hoogwaardige monturen voor jonge stedelingen met een fris gevoel voor stijl.

Mannen

AB3314

Ga voor moeiteloos comfort en modieuze sportiviteit met dit heren montuur uit de nieuwste ad lib collectie. Het DNA van het merk van “vrijheid en energie” komt tot uiting in de lichte aanraking van de slanke titanium lijnen, terwijl een hoogwaardig bèta-titanium scharnier de flexibiliteit vergroot. Dit model is modern met een vintage accent en heeft kleurlijnen (Neo2) op het hoekstuk en de veren.

AB3315

Ga tot het uiterste met dit edgy nieuwe ad lib model voor mannen. Het opvallende geometrische ontwerp is geïnspireerd door sport en technologie met randen die worden geaccentueerd door atletische Neo2-strepen op het hoekstuk en de veren. Dit titanium montuur is superlicht en comfortabel en garandeert extra flexibiliteit dankzij het bèta-titanium scharnier.

AB3318

Breng nieuwe energie en city style over met dit stijlvolle heren montuur van ad lib. Het montuur is gemaakt van licht titanium met een glad en gestroomlijnd voorstuk en dynamische lijnen op de veren. De sleutelgat-neusbrug geeft het model een retro-gevoel. Atletische kleurtoepassingen, multi-toning en slanke veren versterken de actieve vibe van dit hippe model.

AB3319

Dit trendy ad lib montuur voor heren combineert het beste van Europees design met Japanse techniek. De energie en flexibiliteit van het merk ad lib komen tot uiting in gewichtloze titanium randen en een rechthoekig nylor profiel met een strakke wenkbrauwlijn. De fijne, comfortabele pasvorm wordt gecompenseerd door krachtige kleurenaccenten.

Vrouwen

AB3275

Ga voor vrijheid met dit stijlvolle dames montuur van ad lib. De eenvoudige, vierkante look trekt alle aandacht dankzij de opvallende hoekstukken en taps toelopende veren. Levendig kleurenspel is een sterk kenmerk en komt naar voren op de uniek gevormde hoekstukken. Comfort wordt geleverd door het lichte titanium materiaal en een zeer flexibel bèta-titanium scharnier.

AB3276

ad lib brengt op elegante wijze mode en technologie samen in deze prachtige damesbril. Het montuur is hip met een scherpe vierkante vorm, dynamische hoekstukken en slank toelopende veren. De kleurdetails zijn opvallend, op de matte levendige tinten zijn donkere Neo2-tinten aangebracht, zowel op de randen als de veren. Deze bril voelt net zo goed als hij eruit ziet en belooft de hele dag comfort dankzij zijn lichte, titanium samenstelling en superflexibele bèta-titanium scharnier.

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: