Barton Perreira introduceert lente/zomer collectie 2021

Geïnspireerd en gecreëerd tijdens buitengewone tijden, introduceert Barton Perreira de lente/zomer collectie van 2021, een brillenlijn met levendige kleuren, die stijl en verfijning omvat. De klassieke pasvorm waar het merk om bekend staat zorgt ervoor dat elk montuur meegaat met het seizoen.

De lente/zomer collectie voegt acht nieuwe stijlen toe aan het repertoire van de vernieuwde en gemoderniseerde monturen van het merk. Elke stijl komt voort uit een reeks interesses die hebben gezorgd voor inspiratie en ontsnapping voor Perreira tijdens de onzekere tijden van 2020, waaronder haar liefde voor muziek, films, oldtimers, kunst en architectuur.

“Of het nu persoonlijk of online is, ik wil dat mensen zich zelfverzekerd voelen en er bij elke gelegenheid stralen,” zegt Patty Perreira. “Het eerste dat mensen zien in deze tijd waarin online centraal staat, is je gezicht. De brillen van dit seizoen zorgen ervoor dat je er top uitziet, en geven je power tijdens een dag met vele virtuele vergaderingen.”

Drie monturen uit de collectie sinds januari verkrijgbaar:

  • Het montuur van Dandridge en Esky brengt een nieuw niveau van chic aan brillen op sterkte.
    Gemaakt van speciaal Japans acetaat en titanium. Verkrijgbaar in een mix van nieuwe unieke kleuren, waaronder Vamp, een luxe diep kastanjebruine ombre tint, Jaspis, een rijke ondoorzichtige smaragdgroene kleur en Kashmir Sand, een doorschijnend zandkleurig ombre beige.
  • De Gesner, een pilotenbril met dubbele brug in titanium met acetaatveren, heeft gelamineerde kleuren die op de randen zijn gestript om tweekleurige tinten te onthullen.

Barton Perreira zet zijn toewijding aan duurzaamheid voort met behulp van plantaardige acetaten gemaakt van cellulose verkregen uit hout en katoen, ook biedt Barton Perreira brillendoekjes aan die zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hierdoor zijn ze REACH-compliant en GRS-gecertificeerd.

 

Meer informatie

www.marcolin.com

Tags: