Cébé voegt nieuwe kleuren toe aan de trendy Light Junior serie

Met meer dan 125 jaar expertise en erkend voor de kwaliteit van hun montuurmaterialen en glazen, drijft Cébé’s passie het merk om verder te gaan in alles wat het doet, vooral als het gaat om het beschermen van de tere ogen van jonge kinderen.

De ogen van baby’s en jonge kinderen hebben jaren nodig om zich te ontwikkelen en zijn extra gevoelig voor intens licht. De gevaarlijkste zonnestralen zijn UV-straling en schadelijk blauw licht dat op het netvlies valt en omdat jonge kinderen graag buiten zijn, lopen onbeschermde ogen het risico beschadigd te raken. De LIGHT JUNIOR-collectie van Cébé zorgt niet alleen voor de ogen van kinderen door bescherming tegen UV- en blauw licht te bieden, maar ook voor hun stijl met nieuwe kleurencombinaties die aan deze trendy collectie zijn toegevoegd om nog meer plezier te brengen aan de zonnige dagen die voor ons liggen.

In de afgelopen jaren zijn we ons veel meer bewust geworden van de schadelijke effecten van blauw licht op de ogen, vooral bij jonge kinderen, maar wat is blauw licht? Ook wel High-Energy Visible (HEV) licht genoemd, blauw licht is een zichtbare component van licht. Het is verdeeld in 2 delen: blauwviolet licht, waarvan bekend is dat het 15 keer schadelijker is voor het netvlies dan andere kleuren in het spectrum en dat laesies in netvliescellen kan veroorzaken. Aan de andere kant van blauw licht bevindt zich turkoois blauw licht dat gunstig is voor het organisme. Het beïnvloedt de cycli van slaap / wakker zijn en ook het geheugen.

Bescherm de ogen van kinderen tegen schadelijk blauw licht met Cébé zonnebrillen

Cébé Zone Blue Light-glazen blinken uit in het voorkomen van vermoeidheid van de ogen en schade aan het gezichtsvermogen bij kinderen en filteren tot 94% van schadelijk blauw licht (een percentage blauw licht is nodig om de kleur blauw te onderscheiden) terwijl ze 100% UV-bescherming bieden. Ze zijn verkrijgbaar in categorie 3 en verbeteren de gezichtsscherpte en zorgen voor een betere kleurwaarneming. Ze zijn gemaakt van polycarbonaat, zijn licht van gewicht en zorgen voor maximale slagvastheid. Kortom, de perfecte combinatie voor kinderen om te genieten van hun buitenactiviteiten. 

Leer meer over Cébé Zone Blue Light in deze training video:

LIGHT JUNIOR collectie

ALEA & MIO voor 1 tot 3 jaar oud

De musthave van het seizoen 2021 voor kleine meisjes en jongens. Trendy vormen, gemaakt met een flexibel, duurzaam montuur materiaal. 100% UV-bescherming en bescherming tegen blauw licht. 

FLORA & ORESTE voor 3 tot 5 jaar oud

Met lifestyle-georiënteerde unisex-ontwerpen kunnen kinderen van 3 tot 5 jaar hun avonturen in stijl beleven. Met flexibele, duurzame monturen en zeer beschermende glazen, zullen Flora en Oreste de kleintjes beschermen. 100% UV-bescherming en bescherming tegen blauw licht.

Zonnebrillen uit de LIGHT JUNIOR-collectie worden verpakt in een gerecyclede kartonnen verpakking. De collectie is nu verkrijgbaar in de winkels. Vanaf het voorjaar worden er nieuwe kleurstellingen toegevoegd, waardoor het aantal kleurstellingen van FLORA en ORESTE op 8 komt en ALEA en MIO op 9.

Voor meer informatie over Cébé’s Blue Light glazen kunt u de website bekijken: www.cebe.com

Voor meer informatie:

 Bobo’s Eyewear
073-6901777
[email protected]

Of contacteer uw accountmanager Henk Huigens:

06-14862728

Tags: