CHARMANT Titanium Perfection: superieure eyewear

Als het gaat om onberispelijke monturen, is er een merk dat altijd overtuigt: CHARMANT Titanium Perfection. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit, superieur comfort en elegante designs. Gespecialiseerd in ultraflexibele en zeer lichte titanium monturen, is deze CHARMANT collectie een klasse apart.

De nieuwe CHARMANT Titanium Perfection collectie versterkt de essentie van dit eersteklas monturenmerk met gewichtloze, eigentijdse brillen voor mannen en vrouwen. Het hoge niveau van ontwerp en kwaliteit is in één oogopslag te zien. De vrouwelijke monturen trekken de aandacht met hun sierlijke lijnen en slanke veren. De nieuwe modellen hebben vooral matte, neutrale kleuren in combinatie met gouden tinten en met de hand geschilderde accenten op geselecteerde modellen. Voor mannen bieden de nieuwe monturen een zelfverzekerde look met een mix van modern en vintage. De monturen variëren van klassiek zwart tot bruin, marine, grijs of gold plating. Door mannelijke kleuraccenten en dubbele kleuren ontstaan aantrekkelijke kleurcontrasten.

DAMES

CH29813

Geef elke look pure elegantie met dit chique CHARMANT Titanium Perfection-montuur. De opvallende vierkante vorm in verguld of roségoud is een elegante mix van klassiek en modern. Slanke veren en met de hand geschilderde kleuraccenten (Neo2) op geselecteerde modellen benadrukken moderne vrouwelijkheid.

CH29814

Met dit vrouwelijke Charmant Titanium Perfection-montuur is de zoektocht naar een lichte, comfortabele bril voorbij. Het licht ronde voorstuk is verkrijgbaar in echt goud of warm rood. Unieke ontwerp aspecten zijn onder meer de slanke veren en met de hand geschilderde kleuraccenten (Neo2) in mooi blauw of neutraal bruin op geselecteerde modellen.

HEREN

CH29715

Zoals alle modellen van het optische merk CHARMANT Titanium Perfection, zit dit montuur uitstekend en is het zeer licht. Het model heeft enkele vintage-geïnspireerde highlights, zoals de op Art-Deco geïnspireerde veren en opvallende bovenranden.

CH29716

Dit minimalistische herenmontuur van CHARMANT Titanium Perfection overtuigt met maximaal draagcomfort en geeft mannen een elegante en stijlvolle look. Moderne rechthoekige lijnen staan in contrast met de gegraveerde veren in retro-stijl. De ontwerpers hebben gezorgd voor unieke kleurinteracties, door opvallende contrasten op de zwarte, marine en bruine modellen. Een volledig verguld model zal liefhebbers van luxe aanspreken.

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: