CHARMANT Z; monturen voor moderne mannen

CHARMANT Z staat synoniem voor hoogwaardige monturen voor moderne mannen die een elegante look waarderen. Deze hightech ontworpen Japanse monturen bieden als geen ander comfort, stijl en topkwaliteit. De lichtgewicht monturen van CHARMANT Z zijn gemaakt van sterk, ultraflexibel Z-titanium.

Vijf nieuwe modellen vullen de CHARMANT Z-collectie aan voor het najaar 2020. Titanium is het materiaal bij uitstek voor dit exclusieve merk, dankzij zijn stabiliteit en lichtheid. Bij deze nieuwste modellen richten ontwerpers zich ook op de metaalachtige schoonheid van titanium. Het samenspel van functie en stijl komt tot uiting in de speciale veren: kleine titanium buisjes zijn om een kern van een Z-titanium plaat bevestigd. Om de flexibiliteit van de veren te waarborgen, zijn deze buisjes met elkaar verbonden door kunststof onderdelen.

ZT27013

CHARMANT Z presenteert stijl en kwaliteit met dit frisse volrand model. De geaccentueerde wenkbrauwlijn laat een verleidelijke indruk achter. De veren zijn super flexibel, waar CHARMANT Z bekend om staat, met een ingenieuze samenstelling van titanium buisjes en een Z titanium kern.

ZT27014

Maak een stijlstatement met dit iconische montuur uit de nieuwste CHARMANT Z-collectie. Dit vintage volrand model heeft een ingetogen maar toch gewaagde vorm. Japanse technologie en uitstekende materialen komen samen in de opvallende, flexibele veersamenstelling, die bestaat uit een reeks kleine titanium buisjes met een Z-titanium kern.

ZT27015

Als het op stijl, comfort en kwaliteit aankomt, is CHARMANT Z de goede keuze. Dit slanke montuur heeft een vierkant omrand voorstuk met een verhoogde neusbrug. De veren hebben opvallende designelementen: een rij titanium buisjes met een Z-titaniumkern. Het ziet er niet alleen ingenieus uit, het zorgt ook voor ultieme flexibiliteit en stabiliteit.

ZT27018

Dit zelfverzekerde CHARMANT Z-montuur trekt alle ogen naar zijn opvallende veersamenstelling: een slanke rij ruwe titanium buisjes. Een Z-Titanium plaat houdt dit opvallende geheel op zijn plaats en door de kunststof onderdelen tussen de buisjes wordt de flexibiliteit gewaarborgd. De oortips zijn gemaakt van gepolijst titanium met een Z-logo erin gegraveerd.

ZT27019

Dit volledig omrande titanium montuur, in de kleuren zwart, grijs of witgoud, onthult een bijzondere veer gemaakt van titanium buisjes en een Z-Titanium kern. Titanium oortips zorgen voor finesse en een prettig draagcomfort.

Meer informatie

www.charmant.com/nl/home/

Tags: