Een variatie aan nieuwe kleuren en vormen

De pandemie in het voorjaar van dit jaar heeft vele industrieën niet gespaard. Daarom was er flexibiliteit nodig in Lunor’s acties en werk. Het team van Lunor moest schakelen naar het thuiskantoor en afspraken met klanten werden georganiseerd via online platforms. In de tussentijd zijn de Lunor ontwerpers productief geweest en hebben ze nieuwe monturen ontwikkeld voor de herfst collectie van 2020. 

In plaats van bij SILMO wordt de najaarscollectie op deze manier gepresenteerd: naast nieuwe kleuren binnen de collecties lanceert de brillenfabrikant uit het Zwarte Woud een geheel nieuwe lijn – de M14. Dit is een nieuw aviator model met randen die zijn ontworpen met veel liefde voor detail.

De nieuwe Aviator Line M14 van Lunor – Let’s fly away

Voor de nieuwe M14 collectie is Lunor geïnspireerd door de aviator modellen, een vorm die enige tijd geleden in de productlijnen van Lunor zat. Ze hebben gekozen voor een nieuwe ontwerpbenadering met het M14-model: het pilotenmontuur krijgt nieuwe vormvariaties van panto tot zeshoekig. Daarnaast is de glasvorm kleiner ontworpen zodat hij elk gezicht flatteert. De M14 is beschikbaar in vier verschillende vormen in de kleuren antiek goud, antiek zilver en satijn rosé goud. Fijne lijndetails op de wangen en de oogranden ronden het ontwerp af. Door titanium te gebruiken is de M14 zeer licht gewicht.

De C3 lijn krijgt een fijne toevoeging – Urban easiness

Acetaat en brons, een perfecte combinatie van twee materialen die Lunor samenbrengt in de modellen van de C3-collectie. Voor de nieuwe modellen van 2020 heeft Lunor de monturen nieuwe kleuren gegeven: transparant en gesatineerd acetaat wordt gecombineerd met satijnen rosé gouden pootjes om een bijzonder fijn montuur te creëren. Een andere opvallende variant wordt geboden door de nieuwe combinatie van zwart, satijn afgewerkt acetaat en satijn zilveren veren – ingetogen maar prominent.

De M13 – Retro en casual

De vorig jaar gelanceerde M13-lijn, van titanium, veroorzaakte een sensatie met zijn prominente dubbele brug, bijna ronde montuurdelen en de extravagante kleurontwerpen zoals blauw en roségoud. Lunor laat de jonge lijn groeien door nog twee vormen: vierkant en panto. De modellen krijgen een ‘sophisticated urban touch’ met de nieuwe vormen in combinatie met de kleuren antiek goud, antiek zilver en satijn zwart. Ze matchen bij liefhebbers van ongebruikelijke stijlen die op zoek zijn naar iets anders.

Een nieuwe afwerking – De A12 is uitgebreid met satijn afgewerkt acetaat

Voor haar populaire retro lijn A12 is Lunor geïnspireerd door de Golden Twenties door kleine maar fijne vormen te creëren in tijdloos Lunor-ontwerp. Er zijn nu nieuwe monturen in de matte acetaat kleuren; zwart, dark havana en havana spotted. De modellen passen perfect bij de gehele look van de drager met hun matte look en het vleugje avant-garde.

Meer informatie

www.lunor.com

Tags: