Liu Jo introduceert nieuwe Glam Monogram capsule collectie

Dit voorjaar vertaalt het merk Liu Jo het glamoureuze en hedendaagse DNA in een nieuwe capsule collectie. De Glam Monogram capsule collectie van Liu Jo accentueert de natuurlijke glamour en schoonheid van elke vrouw zonder concessies te doen aan comfort.

De speciaal ontworpen capsule bestaat uit zes optische modellen en zes zonnebrillen, waarvan de laatste ook op sterkte te maken zijn voor optimaal zicht.
Het uitgangspunt is nog steeds hetzelfde: het versterken van de unieke charme van elke vrouw, vol van oneindige nuances en uitdagende mogelijkheden om zich uit te drukken door middel van stijl.
Iedere stijl is gemaakt uit zeer dun acetaat en ontworpen in vier verschillende kleuren. De ontwerpen variëren van tijdloos zachte vlindervormen tot rechthoekig of juist een oversizede look.

De collectie combineert een comfortabele pasvorm met een luxe overgoten design en creëert zo modellen die zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het iconische LJ-Monogram logo schittert op de pootjes en voegt zo een extra glamoureuze touch toe. De hoogwaardige, dunne profielen en de trendy vormen maken elke bril net zo uniek en onderscheidend als de vrouw die het draagt.

Voor meer informatie

Marchon Benelux: 020 581 5000 | [email protected] | www.marchon.com

 

Tags: