Nieuwe campagne Milo & Me: ‘Into the wild’

De nieuwe campagne ‘Into the wild’ van kinderbrillen merk Milo & Me gaat van start! In deze campagne staat een actieve, eigenwijze en vrolijke bende jonge ontdekkers centraal. Ze verkennen uitgelaten hun omgeving en verzamelen waardevolle schatten in de natuur en mooie herinneringen met hun vriendjes. Met een Milo & Me bril kunnen deze kinderen zichzelf zijn en heerlijk buitenspelen, sporten en ontdekken, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun bril. Want een Milo & Me montuur kan tegen een flink stootje! 

Nieuwe collectie

Met de campagne wordt de collectie van 2021 gelanceerd met daarin een aantal nieuwe trendy modellen en kleuren. Daarnaast is voor de allerkleinsten maat 38 toegevoegd aan de collectie. Meer informatie en de nieuwe catalogus vind je op optiplus.nl/intothewild.

Milo & Me wordt door Optiplus, haar Duitse partner B&S en een Deens designbureau ontwikkeld voor actieve kinderen van 1,5 tot en met 16 jaar en staat voor sterke en trendy brillen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding (optiplus.nl / [email protected] / 050 551 5200).

Tags: