Nieuwe releases in Sculpted Acetate collectie Lara D’

Ambachtelijke excellentie, gewaagd ontwerp en een sprankelend lichtspel. De Italiaanse ontwerper Lara D’Alpaos beschrijft haar nieuwe creatieve ontwerpen als kunstwerken met een unieke elegantie, met de hand afgewerkt door ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in de traditionele technieken van graveren in edel metaalwerk. 

Statement, met de hand gemaakte brillen, onafhankelijk, uniek, met artistieke kleuringen en combinaties van prachtige tinten, in een collectie met karakter en een sfeer van glamour: LARA D ’is verheugd om twee nieuwe modellen voor vrouwen in de Sculpted Acetate Collection te introduceren. De modellen zijn eye catchers en glinsteren in het licht.

Deze collectie gaat verder in op het gedetailleerde werk dat we kunnen doen op het oppervlak van een montuur in acetaat, dat geeft het een andere stijl en een merkwaardige kwaliteit. Ik ga door met het samenwerken met enkele van de meest getalenteerde ambachtslieden van Vicenza, een Italiaanse stad beroemd om zijn juweliers en ambachtslieden.

De twee nieuwe modellen voor vrouwen, Giada en Greta, komen in een palette van individuele kleuren en gemengde combinaties. Model Giada, het oversized cat-eye design, is verkrijgbaar in zwart en wit tortoise, zwart en glitter groen, licht paars en zacht bruin en tortoise met diep koraal. Model Greta, een vlinder model met een schuine wenkbrauwlijn, komt in de kleuren zwart met kristal glitter bruin, kristalbruin met paars, zwart en wit tortoise en tortoise met koraal.

Meer informatie

www.laradeyewear.com

Tags: