Ontdek deze opvallende brilhouders van Le Kevin

De optiekwereld heeft Le Kevin van harte verwelkomd. Het is een universele unisex brilhouder, een stijlvol accessoire voor monturen en fashionista’s.

Maar wat als u wilt opvallen en totaal uniek wilt zijn … Le Kevin heeft 8 luxe limited edition-series samengesteld. Er zijn minstens 4 variaties op elk op maat gemaakt thema en zelfs dan kunnen ze volledig worden aangepast voor de individuele eindgebruiker.

Elke capsulereeks is samengesteld en gemaakt van de beste materialen in witgoud, puur witgoud, inox, edelmetalen, edelstenen, koolstofvezel, leer of roestvrij staal. Free Spirit van Le Kevin is alleen rechtstreeks te bestellen bij Le Kevin London.

De levertijd is 8 weken en POA [onder voorbehoud van verfraaiingen]. Deze op zichzelf staande exclusieve concepten zijn voornamelijk B2C, maar voor brillenontwerpers of optiekwinkels die op zoek zijn naar exclusieve in-house ontwerpen biedt Le Kevin een afzonderlijk volledig op maat gemaakt B2B-uniek ontwerp en een complete fabricageservice van concept tot voltooiing, alleen met de beste kwaliteit.

Tags: