Patrick Dempsey is het nieuwe gezicht van Porsche Design

Porsche Design heeft de handen ineen geslagen met Hollywood ster Patrick Dempsey voor de lancering van een nieuwe campagne voor de Eyewearcollectie 2021.

De Amerikaanse acteur is vooral bekend door zijn rol als Dr. Derek ‘McDreamy’ Shepherd in de medische tv-dramaserie Grey’s Anatomy, waarmee hij twee Golden Globes won. Momenteel speelt hij de hoofdrol in de internationale hitserie “Devils”. Als hij niet op de set is, volgt Patrick Dempsey zijn grootste passie, de autosport, waardoor hij nauw verbonden blijft met het merk Porsche Design. Patrick is een ervaren autocoureur en heeft met succes verschillende 24 Uren van Le Mans races voltooid. Daarnaast is hij medeoprichter van zijn eigen raceteam, Dempsey-Proton Racing. Of hij nu acteur, regisseur, autocoureur of atleet is, Patrick Dempsey heeft altijd zijn visie gevolgd en streeft voortdurend naar het beste in zichzelf en al zijn projecten. Dankzij zijn sympathieke en authentieke persoonlijkheid is hij de ideale merkambassadeur voor Porsche Design Eyewear. Niet alleen hebben de Hollywoodster en het exclusieve lifestylemerk dezelfde initialen – PD – ze delen ook dezelfde passie voor precisie en perfectie.

Vanaf januari 2021 is Patrick Dempsey het gezicht van de nieuwe, innovatieve Porsche Design Eyewear collectie. Hij zal het hele jaar door te zien zijn met vier tijdloze en innovatieve modellen zonnebrillen en brillen op sterkte.

Meer informatie

www.rodenstock.nl

 

Tags: