Retro brillen maken een opkomst

De trend? Oversized! Ontdek Morel: monturen die de perfecte balans tussen mode en know-how vastleggen. Met zijn 1880 collectie, draagt Morel bij aan 140 jaar geschiedenis en expertise op het gebied van brillen. Het herontdekt tijdloze en iconische modellen door ze een vleugje moderniteit en elegantie te geven voor een stijl zonder compromissen.

Modèle 60103M

Morel biedt dit gestructureerde montuur voor een vooruitstrevende look. Waardeer het subtiele werk van een gepolijst front, met randen die scherp blijven en dimensie toevoegen. In het hart van de trend, is de oversized vorm een genot voor liefhebbers van de retro brillen. De betoverende honing tinten zullen jouw outfit compleet maken voor een tijdloze look.

Modèle 60105M

Onthul je vrouwelijkheid door te kiezen voor dit ‘70’s geïnspireerde montuur. Zijn erg oversized vierkante vorm zal de fans van uitzonderlijke brillen verleiden. Dit montuur biedt een overschot aan details, van het monogram “M” die als versiering aan de binnenkant van de pootjes staat tot de verborgen “M” in het scharnier. De kleuren combinaties zijn rijk en bevatten een doorschijnende poeder roze tint voor een look vol zachtheid.

Morel Nederland
Hambakenwetering 20
5231 DC ’s-Hertogenbosch

T +31 (0)73 6901777
E [email protected]

Tags: