Silhouette presenteert nieuwe Lite Wave Collectie

Wie er goed uitziet, voelt zich ook goed. En wie zich goed voelt, straalt zelfvertrouwen uit. Een vereiste voor succes. Silhouette combineert stijl en comfort in elk model. De Lite Wave collectie is de nieuwste in een hele reeks collecties voor eigentijdse brildragers die er goed uit willen zien en zich ook zo willen voelen. Silhouette combineert al jaren optimaal comfort met een perfect zicht. Dit heeft wederom geresulteerd in een aantal indrukwekkende nieuwe ontwerpen.

Licht als een veertje

De nieuwe ultra lichte modellen van de nieuwe Silhouette Lite Wave collectie hebben een uitzonderlijk comfortabele pasvorm en knellen niet op de neus. Ze blijven dus goed op hun plek zitten, zonder vervelende druksporen achter te laten. De modellen met volledige omranding zijn de lichtste brillen op sterkte op de markt. Je merkt dan ook nauwelijks dat je ze draagt. Het geheim van hun draagcomfort? De individueel aanpasbare monturen in hoogwaardig titanium.

Meer dan een modeaccessoire”

Brillen zijn meer dan een modeaccessoire. Ze hebben ook echt een functie, want een bril zorgt ervoor dat je goed ziet. De brillen op sterkte van vandaag staan symbool voor de combinatie van stijl én functionaliteit. Nu kunt je er stylish uitzien terwijl je de hele dag in alle comfort van een perfect zicht geniet. Tijdens een belangrijke vergadering, in het verkeer, in je favoriete leeshoekje, in de bioscoop, tijdens het shoppen – je bril is niet weg te denken uit je leven.

First impressions

Met Lite Wave maak je meteen de indruk die je voor ogen hebt: intelligent, ambitieus, sportief, stijlvol, elegant of verfijnd. De Lite Wave modellen imponeren altijd met hun klassieke, tijdloze design en stijlvolle kleuren die nooit uit de mode gaan. De glazen zijn verkrijgbaar in ovale, rechthoekige of trendy cat-eye vormen. Er is dus voor ieder wat wils. De vier verschillende stijlen voor dames en heren zijn elk verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De acht trendy kleuren van deze collectie zijn: spannend Icy Lavender of Velvet Classic, elegant Silky Caramel, Soft Caramel of Intense Blue, Dusky Brown, Smooth Rhodium en Pure Black.

Benieuwd? Pas een bril online:

www.silhouette.com