Silhouette speelt in op laatste trends

De nieuwste modetrends weerspiegelen zowel de stijl van ontwerpers, als de tijdgeest. Een strakke, minimalistische look staat voor kwaliteit en luxe, en is tegenwoordig enorm populair.

In de wereld van juweel- en interieurdesign valt vandaag het palet van pure, felle kleuren op, die zijn verrijkt met gouden accenten voor een aparte, elegante look. Zo kiezen interieurontwerpers bijvoorbeeld voor grote, open ruimtes met een tijdloze en chique uitstraling. Silhouette haalt inspiratie uit deze moderne designstijlen en integreert ze in haar nieuwe Artline collectie.

 

Minimalisme in luxueus montuur

De designkeuzes onderstrepen hun persoonlijkheid en specifieke stijl. De elegante monturen in de Artline collectie van Silhouette zijn een perfect accessoire als finishing touch van een modieuze outfit. Ze zijn allen verkrijgbaar met vier verschillende looks: twee geraffineerde cat-eye ontwerpen, een stoer pilotenmodel en een gestroomlijnd pantodesign. De luxueuze monturen van Silhouette zijn met de hand vervaardigd van hoogwaardige materialen en afgewerkt met 23-karaats goud. De voorzijde van de verfijnde damesmonturen is versierd met fonkelende kristallen, voor een extra vleugje glamour. Het eigentijdse gebruik van lijnen beklemtoont Silhouettes visie op uitmuntend design. De monturen in de Artline collectie zijn verfraaid met edelmetalen als roségoud, geelgoud en rodium. Moderne verfijning en tijdloze charme vloeien samen.

Meer informatie

www.silhouette.com