TBL eyewear by The Black Label

Wat een mooi concept is TBL eyewear by The Black Label. Elegant en minimalistisch met mooie, verfijnde materialen. Iconische modellen in een heel dun jasje van titanium. Superlicht en helemaal van deze tijd.

Agnes de Zwart en Armand van Lingen introduceerden TBL eyewear by The Black Label op de Opti in München. Veel Duitse opticiens waren direct enthousiast en kochten de collectie in. Het lanceermoment voor Nederland vond plaats in april. “Ook hier loopt het vanaf de start fantastisch”, vertelt Agnes enthousiast. “Dunne titanium brillen in het hogere segment zijn erg gewild. Armand en ik hadden bij de ontwikkeling van de collectie niet kunnen bedenken, dat de lancering zo goed getimed was. Vanaf april zijn er al zo’n 40 Nederlandse dealers die TBL eyewear gaan verkopen en er lopen nog veel gesprekken. We presenteren het concept selectief en uitsluitend aan de zelfstandige opticien”.

Storytelling

“Jongeren bereiken we met storytelling via onder andere Instagram #theblacklabeleyewear en Facebook. Op die manier proberen we onze doelgroep te enthousiasmeren om een Dutch designbril van een mooi, niche merk als The Black Label te gaan dragen”, zegt Agnes. “Maar onze doelgroep is natuurlijk veel breder, TBL eyewear is voor iedereen. De brillen hebben een perfecte pasvorm op de neus en de titanium neuspads zijn altijd naar wens bij te stellen”. Ook over het promotiemateriaal in de winkels is goed nagedacht. Alles ziet er even stijlvol, exclusief en verfijnd uit. Alles bedrukt in zwart met goud. Ook geven we onze dealers mooie give-away’s. Zo kunnen ze hun klanten bij aankoop van een montuur verwennen met een glas TBL bubbels of een reep heerlijke fairtrade TBL chocola; alles moet kloppen. Zelf houd ik me bezig met de vormgeving, marketing en sales van het label. Mijn partner Armand van Lingen is verantwoordelijk voor de productie, de binnendienst en de contacten met fabrikanten. Een perfecte samenwerking, waarbij we allebei onze expertise inzetten”.

Voor meer info

Agnes de Zwart +31 (0)6 28241248, [email protected],

www.theblacklabel.nl